De Wilde Tweeling

Lien van Camp brengt De Wilde Tweeling     

De wilde tweeling.

Binnenin jou is er een koninkrijk. Er woont ook een wild onvoorspelbaar kind dat op een geit rijdt rondzwaaiend met een houten pollepel. En een oude vrouw die ongevraagd raad geeft. Sommigen zeggen dat haar taal klinkt als woorden die vanonder een oude steen zijn opgegraven….

Dompel je onder in de wereld van de mythe en haar verbinding met jouw wilde natuur. Volgens de oude verhalen hebben we allemaal diep vanbinnen een ‘wilde tweeling’, een verrukkelijke, schaamteloze paraderende piratenzus, die het leven ten volle leeft. Vaak stoppen we die weg voor een andere dag. Deze workshop is een uitnodiging, een oproep. Je wordt geroepen om te duiken, je helemaal onder te dompelen in jezelf en jouw Wilde Tweeling te omarmen in jouw vrouwenhart.

Lien Van Camp gelooft in de kracht van woorden om te transformeren, helen en inspireren. Verhalenvertellen zit haar in het bloed. Verhaal, Natuur, Symbool en Vrouwelijke kracht zijn een rode draad door haar leven. De bardenopleiding bij Obod scherpte haar intuïtie, het werken met de vier elementen en onze Keltische roots. Mytholoog Dr Martin Shaw trainde haar als Storycarrier aan de School of Myth and Story. Haar doorleefde verhalen brengen je in contact met jouw diep vrouwelijke kracht. Ze weeft een web van betovering, dat heelt, entertaint en voedt. Verdere info op http://www.wildewortels.be/ of via info@wildewortels.be

”Lien is een vertelster die haar toehoorders
helemaal inspint in het verhaal,
alsof je er zelf deel van uitmaakt.”

Debora Zachariasse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *