Rite of the Womb – Womb Blessing

LA-MATRIZ-DE-LA-CREACIÓN (1)

Rite of the Womb  – Ritueel van de Baarmoeder

Womb Blessing

Een oeroud en prachtig ritueel dat vrouwen heelt en hen laat herboren worden in kracht, schoonheid en integriteit.

Dit ritueel eert en (h)erkent de Oermoeder en de Godin en/in elke Vrouw.

De vrouwenspirit van de Amazone jungle herinnert ons aan een eenvoudige en essentiële waarheid: de baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren, geen plek van lijden. De baarmoeder is een plek van Creatie, Vreugde, Geboorte, Leven.

De rite is bedoeld voor ALLE VROUWEN, in alle fasen van hun leven. Vrouwelijke energie wordt al eeuwenlang miskend, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook bewust of onbewust pijn en verdriet, angsten, kwetsuren en frustraties van onze moeders, grootmoeders en andere vrouwen uit onze biologische en energetische vrouwelijke lijn. Het ritueel heelt je en laat je her-geboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid. Het is een waar geschenk voor jezelf, waarin je de vrouwelijke essentie in jezelf terug mag ont-moeten, eren, (h)erkennen en her-inneren!

Water, het oerwater van het leven, speelt dus een centrale rol in deze rite.

Maar ook vuur krijgt een waardevolle plek binnen het geheel.

We komen samen, openen onze ruimte en delen kort onze intenties. Ik deel de achtergrond en de wijsheid van de Rite. We doen een helende visualisatie en bewandelen dan het pad van de hergeboorte.

Deze rite is een tedere, liefdevolle en helende womb blessing. Wegens de tijd is het een verkorte versie van de hele Rite of the Womb.

Veerle Phara
www.kachina-creative2energy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *