Zweethutceremonie

Sacred Feminine Heart. Zweethutceremonie voor vrouwen, in teken van HARTSVERBINDING

geleid door Veerle Phara met ondersteuning van vuurvrouwen Cindy Molle  en Klara Martens.

 

Lieve vrouwen,

We zijn allemaal kinderen van Moeder Aarde, kinderen van de Great Goddess. De scheppende kracht leeft in ons allen, doordringt alles, waardoor we verbonden zijn met alles en met elkaar.

Een zweethut binnentreden is thuiskomen in de moederschoot. Van oudsher is het een reinigingsproces op vier lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, een plek waar je kan zuiveren en al zwetend dichter bij jezelf komen. Het brengt balans in je lichaam, geest en energie tussen de vier elementen: aarde, water, vuur en lucht.
Met deze Ostara lentezweethut, willen we Ostara en de lente Godin eren, de vrouw in elk van ons.

Deze zweethutceremonie vindt plaats op VRIJDAGAVOND 30 JUNI in Koningsteen en staat in teken van het Ostara thema, Sacred Feminine Heart.

Voorafgaand aan deze ceremonie verbinden we onze intenties met de vulkanische grootmoeder stenen uit de Eifel en eren we het vrouwelijke vuur. In de zweethut nemen we bewust afstand van oude normen en patronen en verbinden ons vanuit hart en buik, gevoel en intuïtie, om ruimte te geven aan wat nodig is in het moment. We nemen alle tijd om te zinken in de veilige bedding van Moeder Aarde en te vertrouwen op de bron van heling, zijn en voelen. Zonder maskers, zonder franjes, gewoon in ons prachtige naakte lichaam dat we mogen ervaren op alle lagen. Vuur, water, hitte, aarde, ademen, zingen, klanken, zweten, huilen, lachen, spelen, vraag en antwoord, zinken in hart en buik, loslaten, voelen, genieten. Groeien naar jouw Vrouw-Zijn en jouw (Oer)Kracht ont-dekken.

Deze bijzondere zweethutceremonie  zal doorgaan op vrijdagavond 30 juni . Graag inschrijven op voorhand. Graag via inschrijven of voor info een mail aan Veerle via info@ostarafestival.com

Ik nodig alle vrouwen uit om samen met alle elementen te versmelten en je te verbinden met je eigen innerlijke authentieke kern en je vrouwelijke kracht. Iedereen is welkom, met of zonder ervaring, in elke fase van je leven waarin je zit, met wat er in je leeft, in elk moment van je cyclus, dus ook in je moontime.

Wil je graag meer info? Lees graag dit artikel dat ik schreef voor het tijdschrift Change rond Zweethutceremonies

Verloop van de avond

17u-17u30: hartelijke ontvangst van de deelneemsters voor de zweethutceremonie
17u30: intenties leggen in de vuurstenen en ontsteken van het vuur
18u-19u30: afstemmen op onze intenties voor de zweethut
19u30-22u30: zweethutceremonie (ongeveer, we laten de tijd los!)
daarna douchen, omkleden, eindcirkel en een hapje delen

Vanuit het hart, Awen (Keltisch voor Stromende Spirit)

Veerle Phara

 

creative2energy@gmail.com

www.kachina-creative2energy.com

www.ostarafestival.com

www.pathofthegoddess.be

+32473879410

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *