Titine Migom

Sacred Feminine Heart en (familie)opstellingen

Het sacrale vrouwelijke hart als thema raakt me heel diep.
Mijn geliefde hart. Mijn hartsverbinding met jou en onderwijl met mezelf.
Mijn hart gelegen aan mijn vrouwelijke zijde, zoals bij jou, staat voor mijn wijsheid, voor verbinding.
Voelt mijn hart kil aan, is mijn hart haar lied verloren?
Mijn ziel huist in mijn hart. Mijn ziel roept … een opstelling wacht.
Via (familie)opstellingen:
° ontdek je jouw magie en wat je daarin tegenstaat,
° maak je je vrij van beperkende familieverstrikkingen,
° laat je het leven opnieuw stromen,
° maak je zichtbaar wat jou tegenhoudt om te gaan voor je pad,
° ontdek je wat je weerhoudt om in de Liefde te zijn en te blijven,
° ontdek je wat je weerhoudt om je Godinnen lichaam te eren,
° ontdek je wat je tegen houdt om te gaan staan voor je vrouw-zijn.
Een getuigenis:

“Telkens er een nieuwe opstelling is, is het alsof het onderwerp net dat is wat op dat ogenblik al een tijdje aan me knaagt. Sommige opstellingen zijn heel heftig geweest, andere heb ik eerder als een simpel ” aha, zo zit het dus” ervaren. Maar altijd heeft een opstelling (zowel als representant alsook als vraagsteller) me iets verduidelijkt, bijgeleerd en veranderingen in m’n leven gebracht. Soms kleine dingen (bv de manier waarop ik sta en loop), soms heel grote stappen ( het loslaten van stukken uit mijn verleden). Ook al denk ik soms bij het aanvaarden van een rol ” ik kan hier niets uit leren, dit onderwerp heeft niets met mij te maken maar ik kan er de vraagsteller wel bij helpen”, toch blijkt altijd dat je net die rol krijgt die ook iets in gang zet bij jezelf…  Soms is een opstelling op zielsvlak heel pijnlijk maar toch is er bij mij telkens een vorm van bevrijding achteraf. Een gevoel dat iets op zielsvlak opgeruimd of zichtbaar gemaakt is, een poort die opengezet is naar iets nieuws en beter. De begeleiding van Titine en Johan is hierbij zo belangrijk, ze zorgen ook allebei gedurende de hele sessie voor het welbehagen van iedereen waardoor je durft “diep” te gaan. Ook de nazorg wordt door beide heel serieus genomen.
Ik ben benieuwd welke schuifjes in mijn zielekast ik tijdens de volgende opstelling mag openen en opruimen. Dat het boeiend en leerrijk zal zijn, dat ben ik nu al zeker!”

www.lita-works.org

Contactadres

Lita Works bvba
Puttestraat 124A
BE 3130 BEGIJNENDIJK
BELGIE

Tel: 0032(0)16/43.92.21
Mobiel: 0032(0)473.72.41.45

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *