Naakt rond het Vuur Dansen

Geef je hoofd aan je Hart en je Buik
Laat je Angsten achter
Treed de wonderlijke wereld van Vertrouwen binnen
En kom mee in je prachtige Naakte vrouwenlichaam rond het Vuur dansen
10
Lieve Vrouw,
Van oudsher in alle culturen waarin de Aarde vereerd werd als de Grote scheppende Goddess, brandde er in vele vrouwelijke tempels een Heilig Grootmoeder Vuur. Rond het vuur werd geheeld, gedeeld, verteld, gezongen en gedanst…
In een cirkel van vreugde dansten vrouwen voor het leven, voor creatie, voor de aarde, voor alle elementen, voor verbinding, voor harmonie.
We nodigen je uit om op het Ostara Vrouwenfestival zaterdagavond mee naakt rond het vuur te komen dansen op het geroffel van de trom.
We creëren een veilige en geborgen ruimte waarin een soort sacred space binnenkomt die je toelaat om je Angsten achterwege te laten en de wereld van Vertrouwen in te stappen.
We eren jouw vrouwelijke schoonheid, jouw authentieke naaktheid, gewoon in wie je bent, zonder franjes. We gooien alle maskers en alle facades af en bewegen vrijuit rond het vuur. Een dans die zacht wordt opgebouwd en ons wervelend in verbinding brengt met alle elementen.
Doorheen de dans laten we de vrijheid toe, in alle delen van ons lichaam. Door ons hoofd aan ons hart en onze buik te geven, laten we toe ons te helen, ons te bevrijden van oude patronen en waarden en terug de band met onze vrouwelijke naaktheid te herstellen. We roepen terug de herinnering van een leven op in overvloed en liefde. Deze dans is als een gebed, voor jouw Vrouw-Zijn. Door te vertrouwen, herstellen we onze band met de aarde en het universum, halen we terug oerkracht (primal force) naar ons toe…
Kom en dans mee, lieve sister,
in een cirkel van vreugde, liefde en verbinding
Begeleiding door Veerle Phara en Cindy Molle
drumsters  Eve Oevering & co
Je kan ook een drum of ratel meenemen als je wenst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *