Cindy Molle

Cindy is vuurhoedster voor de zweethut

en begeleidt mee het Ritueel Dansen rond het Vuur op zaterdagavond

cindy

Mijn naam is Cindy Molle en ik ben erg blij en gelukkig met mijn Praktijk Chandra. Om mijn eigen praktijk te hebben was al lange tijd een droom van me. Sinds vier jaar ben ik hier in werkzaam.. En mijn hart word hier zo blij van. In mijn praktijk ben ik er voor kinderen, jongeren en volwassenen die willen werken aan hun ontwikkeling en bewustwording. Die ergens even vastlopen of blokkeren,  en weer willen groeien. Mijn missie is om iedereen weer in zijn of haar eigen Kracht terug te brengen. Waarbij ieders potentie tot volledige bloei komt. Ik geef oa energetische massages, healingen, sjamanistische healingen, coaching. Geef avonden bewustwording, groepshealingen, workshops en trainingen. Ik geef een prachtige training Divine Feminine aan vrouwen. Mijn aanbod voor vrouwen wordt steeds groter. Ik merk dat ik daar steeds meer creaties in neer zet omdat de stroom me daar naar toe brengt.

Ik geef hier in Nederland, op de Kunstwei in Wolphaartsdijk Vrouwenzweethut dagen. Hier ligt mijn Hart en Ziel. Elke keer ben ik stil van de ervaringen die we als vrouwen tijdens deze dagen met ceremonie mogen maken. Een wedergeboorte, vanuit de baarmoeder van moeder Aarde. Omringd door je Sisters. Verbonden met alle elementen. Die ervaring gun ik ieder vrouw.

Mijn passie is om ieder weer in contact te brengen met zijn eigen binnen wereld, essentie en hart en ziel. Om van daaruit weer Heelheid te gaan ervaren. Weer echt te voelen en jezelf te omarmen met alles hoe je bent. Daar word ik zo blij van. Want dat is waar alles om draait. Werkelijk in contact zijn met jezelf. Vandaar uit kun je alles creëren wat jij wil.

 

Mijn website www.praktijkchandra.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *