Rite van de Schaal van het Gouden Bekken

 

Ritueel van de Schaal van het Gouden Bekken
door Patricia Queritet
 
Dit ritueel werkt helend op de vrouwenlijn in onze families. Het verbindt ons met de vrouwen die ons voorgingen: onze Moeder, onze Grootmoeder, onze Overgrootmoeder, onze Betovergrootmoeder….tot en met de Oermoeder.
De schaal staat voor de vrouwelijke kracht die aan je doorgegeven wordt doorheen de generaties.
Tijdens het ritueel krijgen we de kans om in deze lijn op zeer diepe lagen te helen wat geheeld mag worden zodat we meer en meer in onze pure liefdes-vrouwenkracht kunnen gaan leven.

De resultaten zijn zeer merkbaar. Niet alleen in jezelf, maar ook rondom jou. Door de lijnen achter ons te helen, openen we ook de lijnen voor ons, zodat onze kinderen deze energetische ballast niet meer hoeven mee te dragen.
Zo delen we dit met onze dochters en dochters van onze dochters. En zelfs de mannen in ons leven zullen hiervan meegenieten omdat wij als vrouw meer echt Vrouw zullen kunnen zijn, wat hen de mogelijkheid biedt om als man weer meer echt Man te zijn.

En zoals alle werk aan jezelf, werk je hier ook voor de wereld. Een stuk van het collectieve veld wordt hier ook door geheeld, wat het andere vrouwen makkelijker maakt ook deze transformatie te doen.
Een ritueel voor jezelf en voor de wereld dus.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *