Healing the Mother Wound

Lieve vrouwen,

Mijn diepste wens en verlangen is dat ieder vrouw zich weer mag herinneren wie ze is. Open mag bloeien in al haar Kracht, Pracht en Schoonheid.
Mijn hart maakt al vanaf het begin dat ik hoorde over deze dagen waarin ik mijn bijdrage mag doen vreugdevolle sprongetjes. Sacred Feminine Heart. Dat was de intentie die ik in het begin van het jaar voor mezelf neergezet heb voor 2017. Om te leven naar mijn hart en te doen waar mijn hart blij van wordt. Elke keer weer die diepe verbinding met mezelf maken. In mijn hart en Ziel te voelen en vanuit daar de verbinding te maken naar de wereld om mij heen. Het Sacrale vrouwelijke hart. Zo werkt dan gelijk de magische energie en klopt het voor mij 100% om hier deze workshop neer te zetten en samen de verbinding te maken.
Vanuit mijn liefdevolle open hart nodig ik jou uit om dit prachtige ritueel te doen samen. Een ritueel waarin we ons weer gaan Herinneren. We gaan weer in contact met ons diepste potentieel wat we in ons dragen als Vrouw. Afstemmen op jou Zielstrilling en resonantie waarin je kunt voelen wat jou kwaliteiten zijn en wat jij hier komt doen op Aarde. In diep contact met de Oermoeder mag jij weer opnieuw geboren worden. Een ontroerend moment. Werkelijk Heilig……. Wedergeboorte……
Mag jij je Goddelijkheid en Licht en schoonheid en Wijsheid weer de wereld in brengen. Verankeren.
Ik zorg voor een veilige bedding samen met Moeder Aarde waar we ons diep mee gaan verbinden om haar te eren. Te voelen dat jij jezelf kunt dragen als Vrouw. We dragen elkaar als Sisters.
In het moment gaan we zien wat er nog meer wil ontstaan.
Wees welkom.
Door Cindy Molle
www.praktijkchandra.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *