Ostara Team

Het Ostara festival is een co-creatie van Creative2Energy vzw en het Ostara team. Veerle Phara is de bezielster van dit mooie project.

Samen met een team van bijzondere vrouwen en vele vrijwilligSTERS vanuit het hart, brengt zij het Ostara-festival tot leven in België.  Voor algemene info of als je graag meewerkt in een workshop, cirkel of activiteit, mail naar info@ostarafestival.com  

Veerle

 

Ik ben Veerle Phara, geboren in België maar een kind van Pacha Mama, Moeder Aarde. Ik woonde als kind tegenover de zoo van Zwartberg (Limburg), waar ik elke morgen wakker werd met het geluid van de leeuwen, en onze tuin grenste aan een zigeunerpark. Als puber woonden we in Noord-Amerika (California), terug in België studeerde ik kunstgeschiedenis en trok naar Spanje en Latijns-Amerika. Als kind was ik al gepassioneerd door dans, yoga en beweging, maar ook door de natuur, planten, uitgestrekte bossen, velden, en de oceaan. Yemaya (Orisha, moeder van zee en oceaan) of  in het Quechua Mama Cocha, heeft steeds als een Moeder een belangrijke en respectvolle plaats in mijn leven ingenomen, net zoals Moeder Aarde. (lees meer...)

 

Patricia Queritet,  

 

Geboren op 12 sept 1965 te Antwerpen.

Alleenstaande moeder met 2 prachtige dochters, Isabelle en Laurence.

Jaren geleden voelde ik de roep om vrouwen samen te brengen. Samen met 2 andere sisters starten we één van de eerste vrouwencirkels in Belgie.

Nu zijn we zoveel jaren verder en is het heuglijk te zien dat vele vrouwen de roep horen om samen te komen, om zich teug te verbinden vanuit het vrouwelijk veld… Om meer en meer de vrouwelijke energie meer op aarde te ondersteunen en te helen, via de innerlijke weg.

Via tal van opleidingen heb ik een eigen methode ontwikkeld om vrouwen terug in hun authentieke kracht te brengen, via coaching, via workshops en trainingen, via cirkels…

Regelmatig krijg ik te horen dat in een vroedvrouw voor de ziel ben… als shamanistisch healer (siberisch shamanisme) en lichtwerker combineer ik verschillende technieken om je meer en meer op aarde neer te zetten, zodat het zielepad en levenspad in afstemming komen.

Organisatrice van Divine Feminine retreats in oa Glastonbury, AvatarWizzard, life coach, Soul-Art facilitator, Angel Coach, Shamanic Healer, Innovatie Trainer, Wombkeeper, Convener voor Gather the Women Europa, Regional Coordinator Gather the Women Belgium,  Facilitator Rituelen zoals rite of the Womb, rite van de Gouden Schaal van het Bekken (heling moederlijn) en Rite van de Gouden Staf (heling vaderlijn)..

Mijn passie is vrouwen terug in hun ware potentieel te brengen, uit het hoofd naar het hart, Verbonden met hemel en aarde. De nieuwe frequenties van licht met aarde te verbinden, en meer en meer in vreugde, lichtheid, liefde, vrolijkheid, speelsheid de aquariusenergie te activeren en te laten stromen.

In Lak’Esh ala Kin

Ik ben een andere jij

Jij bent een andere ik

www.soulheart.be

 

Patricia Smet, HoedSter van de Vrijwilligsters! 

Spiritueel werker en bewustzijnscoach – Gon-begeleidster

Vanuit een eigen verlangen om innerlijk zuiver en liefdevol in het leven te staan, ondersteun ik mensen die op zoek zijn naar een innerlijk inzicht, evenwicht en geluk.  Dit alles is gaandeweg gegroeid doordat ik zelf inzichten kreeg, het oude losliet, authentieker leef en in mijn kracht sta. Ik ben een goede netwerker en ik verbind graag mensen met elkaar.

Ik verdiepte me in:

  • Siberisch Sjamanisme: Healersopleiding, Pad van Spirit, Prayer of the Shaman, Power of Spirit, Sacred Walk, Destinyretrieval, Totemcall, Sjamanistische dood 1 t.e.m. 7, Energetische bescherming, Soulretrieval en Powerextraction, Trance & powerobjects, verschillende rituelen
  • Vlinderwijze coachopleiding
  • Vrouwencirkel
  • Ruah  met Orna Ralston
  • Bio-energetica
  • Munay-ki, Nusta Karpay , Nusta blossoming

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *