Ostara Team

Het Ostara festival is een co-creatie van Creative2Energy vzw en het Ostara team. Veerle Phara is de bezielster van dit mooie project.

Samen met een team van bijzondere vrouwen en vele vrijwilligSTERS vanuit het hart, brengt zij het Ostara-festival tot leven in België.  Voor algemene info of als je graag meewerkt in een workshop, cirkel of activiteit, mail naar info@ostarafestival.com  

Veerle

 

Ik ben Veerle Phara, geboren in België maar een kind van Pacha Mama, Moeder Aarde. Ik woonde als kind tegenover de zoo van Zwartberg (Limburg), waar ik elke morgen wakker werd met het geluid van de leeuwen, en onze tuin grenste aan een zigeunerpark. Als puber woonden we in Noord-Amerika (California), terug in België studeerde ik kunstgeschiedenis en trok naar Spanje en Latijns-Amerika. Als kind was ik al gepassioneerd door dans, yoga en beweging, maar ook door de natuur, planten, uitgestrekte bossen, velden, en de oceaan. Yemaya (Orisha, moeder van zee en oceaan) of  in het Quechua Mama Cocha, heeft steeds als een Moeder een belangrijke en respectvolle plaats in mijn leven ingenomen, net zoals Moeder Aarde. (lees meer...)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *