Algemene info

Kom mee genieten van het Ostara Vrouwenfestival

Laat je meevoeren naar een prachtig festival gecreëerd door en voor vrouwen!

Een prachtige plek, inspirerende vrouwen en activiteiten, workshops en cirkels, een healingveld, marktkramen met leuke vrouwelijke spullen en Goddess kleren, een dansruimte, een Rode Tent en een Sacred Fire..

Een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kan vieren!

Een uniek en bijzonder festival helemaal voor jou om jezelf op te laden, te genieten, te delen en te ervaren, te geven en te ontvangen. Even niets te hoeven en alles te mogen. Een festival waar vrouwen onder elkaar kunnen Zijn, Vrij Zijn om zichzelf te ont-dekken, maskers af te gooien, naar binnen te kunnen keren en  in hun authentieke schoonheid te kunnen dansen, zingen, ervaren, delen, vieren, genieten… ten Volle Vreugde kunnen beleven aan hun Vrouw-Zijn!!!

Warme bedding van overvloed en genieten

Het zomerfestival gaat door op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli. Organisatoren, medewerksters van activiteiten en workshops, marktkraamsters en vrijwilligsters zijn op vrijdag al aanwezig om samen een warme bedding te creëren waarin de deelneemsters zich helemaal gezien, geliefd en welkom mogen voelen.

Over het inschrijven

Het programma voorziet een  verbindende openingscirkel, vier momenten voor workshops/activiteiten rondes/cirkels per dag:  je kan dus een keuze maken uit tientallen workshops om uit te kiezen! Het healingsveld is doorlopend open, hier kun je terecht voor persoonlijke consulten en behandelingen. Op het marktveld vind je kraampjes met leuke spullen. Een heerlijk aanbod van dans en ceremonie maken je festival compleet in de avond.
Je kiest dus wat je wenst te volgen tussen het ruime aanbod.

let op!

Zaterdag om 9u30 houden we elke dag een verbindings openingsronde waarin je ook de keuze kan maken voor de workshoprondes. We vragen je dus uiterlijk om 9u30 aanwezig te zijn voor de schitterende start!Bepaalde activiteiten hebben een beperkt aantal plaatsen, wees dus op tijd om je in te schrijven als je dat wenst en vooral om samen de dag te starten,  de inschrijvingen vinden plaats bij aankomst tussen 8u30 en 9u30! Neem tijdens de dag ook de tijd voor een healing, een hapje en een drankje, gewoon in stilte te zijn op het festival of gezellig bij een kop thee te babbelen en te genieten van het moment.
Voor de avondactiviteiten hoef je niet in te schrijven, die zijn open voor iedereen.

Ingangsprijs

Alle info: zie inschrijven

Ook de jongste vrouwen, van 12 t/m 17 jaar, zijn welkom en ontvangen 50% korting op de entreeprijs. Omdat het festival gericht is naar vrouwen, laten we meisjes jonger dan 12j niet toe. Er is geen kinderopvang binnen het festival voorzien.

Reserveer je toegangsbewijs via dit formulier, het aantal kaarten is beperkt om iedereen de kans te geven volwaardig aan het festival mee te doen.

 

Wat meenemen?

* Er zijn activiteiten die binnen doorgaan, maar ook buitenactiviteiten. Voorzie je dus op alle weertypes, ook op regenkledij!

* Neem je eigen beker/glas, bord en bestek mee… ook dit is deel van vrouwelijke energie, samen delen!

* Voor de workshops/activiteiten, kan het comfortabel zijn om een meditatiekussentje en/of matje mee te nemen. De workshopbegeleidsters zorgen voor het materiaal dat ze nodig hebben om hun activiteit/cirkel te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *